Orthopedisch schoenmaker

Vrijhoeven Orthopedisch Centrum

Klachten aan de voet, enkel, knie, heup of rug kunnen uw dagelijks leven erg beïnvloeden. De specialisten van Vrijhoeven Orthopedisch Centrum behandelen patiënten met klachten die ontstaan zijn door de stand of vorm van de voeten. Denk hierbij aan reuma, artrose, diabetes, knobbels op de tenen, hielspoor, voorvoetklachten, platvoeten, holvoeten of gewoon overbelasting van de voeten door bijvoorbeeld veel staan of lopen.

Patiënt staat centraal

Voor ons is het verhaal van de patiënt het belangrijkste uitgangspunt. Daarnaast zullen we kijken naar de stand, vorm en beweeglijkheid van uw gewrichten. We maken een driedimensionale afdruk van uw voeten die de basis vormt voor al onze producten. Deze afdruk staat garant voor een juiste ondersteuning en pasvorm. Indien nodig kunnen we uitgebreider onderzoek doen naar uw looppatroon.

Naast persoonlijke aandacht en kwaliteit zijn voor ons de kosten een belangrijk aspect. Wij zullen altijd uitgaan van de juiste en voor u voordeligste oplossing.

Van confectieschoen tot maatschoen

 Wij maken o.a. de volgende producten:
  1. Aanpassingen aan confectieschoenen: wanneer u wel in gewone schoenen past, maar meer aanpassing nodig heeft dan alleen een steunzool (bijvoorbeeld bij voorvoetklachten, artrose)
  2. OSB: speciale schoen met meer ruimte dan een gewone confectieschoen. Deze kan helemaal aangepast worden
  3. OSA: volledig op maat gemaakte schoenen
  4. Werkschoenen: in de uitvoering 1 t/m 3 zoals genoemd.

Elastische kousen

 Omdat wij een orthopedisch totaalpakket willen aanbieden, leveren wij ook elastische kousen en klittenbandsystemen voor de behandeling van onder andere spataderen, trombose en oedeem. Deze kousen worden bij u aangemeten op voorschrift van uw arts.

Ook kunt u bij ons terecht voor braces (variërend van een lichtere sportvariant tot aan een zwaardere medische uitvoering).

Klik hier voor meer informatie