Medisch pedicure

Een (medische) pedicurebehandeling zorgt niet alleen voor fijne verzorgde voeten, het verhelpt en voorkomt ook pijn aan uw voeten. Denk bijvoorbeeld aan eeltvorming, nagelproblemen of likdoorns. Deze klachten zijn heel goed te behandelen. Soms is zelfs één behandeling voldoende om uw klacht te verhelpen.  Voetklachten hebben soms oorzaken waar je zelf niet aan denkt. Samen met u bespreek ik uw voetproblemen zodat de behandeling op uw individuele probleem gericht wordt.

Risicovoeten

Mietcie Medisch Pedicure is gespecialiseerd in de zogeheten ‘risicovoeten’, ofwel problemen aan voeten die zijn ontstaan door reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom of verwaarlozing. Ook behandelingen op het gebied van complexe voet- en nagelproblemen zijn mogelijk, zoals nagelregulatie- en reparatie en anti-druktechnieken.

Orthesiologie

Orthesen zijn hulpstukjes van siliconen waarmee we veel voetklachten kunnen behandelen. Het materiaal is zacht en het past zich aan uw lichaamstemperatuur aan. Het is daardoor comfortabel in het gebruik. Hebt u bijvoorbeeld last van klauwtenen, scheve grote tenen of hamertenen? Dan kan een siliconenorthese een oplossing bieden.

Iedere pedicurebehandeling bij Mietcie Medisch Pedicure bestaat uit:

  • Verzorging van nagels en nagelomgeving
  • Verzorging van verdikte nagels en schimmelnagels
  • Verwijderen van overtollig eelt en likdoorns
  • Behandeling van kloven
  • Behandeling van ingroeiende teennagels
  • Opsporing van eventuele voetklachten

Klik hier voor meer informatie